Головна » Файли » Супи

Суп Харчо
06.09.2017, 14:29
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
грузинська кухня хв.6 Середня
Складові:
грудинка яловича 1.5 кг
рис 200 г
горіхи волоські 200 г
шафран 1 ст.л.
куркума 1 ч.л.
паприка 1 ч.л.
хмелі-сунелі 1 ст.л.
часник 5 зубчик
вода 3 л
цибуля ріпчаста 1 шт
кінза 1 пучок
ткемалі 150 г
олія 4 ст.л.
сіль 1 ст.л.
перець червоний пекучий 1 шт

Приготування:
Зварити бульйон з яловичої грудинки. Готове м'ясо вийняти з бульйону, остудити і порізати його на шматки.
У киплячий бульйон всипати добре промитий рис. Варити його до напівготовності. Всипати подрібнені горіхи. Нехай все вариться ще хвилин 15.
Цибулю порізати кубиками і посмажити до прозорості. Висипати в суп.
Влити ткемалі. Додати всі спеції, подрібнений часник і м'ясо. Посолити. Нехай суп покипить хвилин 10. В кінці додати кінзу.

Категорія: Супи | Додав: svit4u
Переглядів: 8 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar