Головна » Файли » Супи

Мінестроне з беконом
22.08.2017, 18:36
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
італійська кухня40 хв.6 Середня
Складові:
бекон 300 г
цукіні 1 шт.
стебла селери 2 шт.
морква 1 шт.
картопля 1 шт.
цибуля 1 шт.
помідори у власному соку 400 г
горошок заморожений 200 г
квасоля консервована біла 200 г
сік томатний 1 л
макарони 150 г
перець чилі 1 шт.
пармезан 50 г
петрушка за смаком
сіль, перець за смаком

Приготування:
Відварюємо макарони в підсоленій воді до стану альденте і готуємо овочі для супу: очищаємо і нарізаємо цукіні, селеру, цибулю, моркву, болгарський перець, картоплю.
Кубиками ріжемо бекон і обсмажуємо. Додаємо цибулю і смажимо ще пару хвилин.
Далі йде селера, морква, перець чилі. Обсмажуємо 2 - 3 хвилини, додаємо помідори і готуємо 5 хвилин. Потім кладемо горошок.
Слідом йде томатний сік, картопля, цукіні і болгарський перець. Доливаємо необхідну кількість окропу за смаком і варимо до готовності картоплі, хвилин 10.
І нарешті додаємо квасолю разом з соком, макарони, сіль і перець. Все - мінестроне готовий. Подаємо його, посипавши зеленню і тертим пармезаном. Смачного!

Категорія: Супи | Додав: svit4u | Теги: італійська кухня, цукіні, бекон, песто, мінестроне, пармезан
Переглядів: 6 | | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar