Головна » Файли » Супи

Гаспачо
05.09.2017, 21:39
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
іспанська кухня130 хв.6Легка
Складові:
1 кг стиглих помідорів, шкурку зняти, але можна не знімати
150 грам білого хліба, тільки м'якуш
3 зубці часнику
1 червоний солодкий перець, насіння видалити
1 невеликий зелений солодкий перець, насіння видалити
1 невеликий огірок, почистити
½ середньої червоної цибулини, почистити
4 ст.л. червоного винного оцту
100 мл оливкової олії
1 ч.л. кумину
Сіль до смаку

Приготування:
У хліба зрізати скоринку, нарізати шматочками м'якуш і покласти в миску. Полити м'якуш оцтом і такою кількістю холодної води, якого достатньо тільки щоб замочити хліб.
Всі овочі крупно порізати. Хліб, овочі і кумін помістіть в блендер, додайте сіль за смаком і збийте до однорідної консистенції. Коли консистенція вже буде однорідною, продовжуючи збивати влийте тонкою цівкою оливкову олію.
Поставте суп в холодильник на 1-2 години добре охолодитися і подавайте.

Категорія: Супи | Додав: svit4u | Теги: помідори, іспанська кухня, ГАСПАЧО, хліб, холодний суп, Оливкова олія, огірки
Переглядів: 7 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar