Головна » Файли » Супи

Гарбузовий суп з гусячою печінкою
30.11.2017, 20:29
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
французька кухня45 хв.Легка
Складові:
Гарбуз баттернат 500 г
Гусяча печінка 150 г
Масло вершкове 50 г
Бульйон телячий 700 мл
Масло фундука 1 ст. л.
Фундук 50 г
Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:
Гарбуз очистити і видалити насіння. Нарізати м'якоть великими кубиками.
Нагріти глибоку сковороду, розтопивши в ній вершкове масло, і обсмажити гарбуз до золотистої скоринки.
Додати бульйон і готувати 15-20 хвилин.
У цей час нарізати гусячу печінку середніми кубиками, скропити олією фундука, посолити, поперчити і перемішати. Залишити на кілька хвилин.
Відварений гарбуз подрібнити в блендері до отримання однорідної консистенції, поступово вливаючи бульйон, в якому він варився.
Фундук обсмажити на сухій сковороді, а потім трохи його подрібнити гострим ножем.
На тій же сухій сковороді, де присмажувалися горіхи, обсмажити гусячу печінку не більше 1-2 хвилин.
Подавати суп в глибоких тарілках, додавши обсмажену печінку і горіхи.

Категорія: Супи | Додав: svit4u | Теги: Рецепти супів, Нові рецепти, печінка, Домашні рецепти, Смачні рецепти, гарбуз, суп, Кулінарні рецепти, Прості рецепти
Переглядів: 19 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar