Головна » Файли » Соуси та приправи

Класична французька заправка вінегрет
30.11.2017, 20:21
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
французька кухня хв.Легка
Складові:
Гірчиця 1 ст. л.
Діжонська гірчиця гостра 1 ч. л.
Яблучний оцет 3 ст. л.
Оливкова олія 3 ст. л.
Олія соняшникова 1 ст. л.
Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:
Змішати всі інгредієнти в мисці або пляшці з широким горлом.
Щоразу перед тим, як заправити салат, заправку треба розмішувати або струшувати. Зберігати в темному місці не більше тижня. Така заправка ідеально підходить до салатів зі свіжих овочів і зелені.

Категорія: Соуси та приправи | Додав: svit4u
Переглядів: 46 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar