Головна » Файли » Салати » Салати з овочів

Вогезький салат
06.09.2017, 14:44
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
французька кухня хв.2Легка
Складові:
для салату
листя салату на смак
помідор 1-2 шт
цибуля червона 1 шт
яйця 2 шт
бекон 100 г
сметана 1 ст.л.
сухарики до смаку
для заправки
олія оливкова 2-3 ст.л.
оцет винний або бальзамічний 1 ст.л.
гірчиця діжонська 1 ч.л.
сіль, перець за смаком

Приготування:
Для початку зробимо заправку, змішавши всі інгредієнти.
На тарілку викладаємо чисті сухі листя салату. Цибулю нарізаємо тонкими кільцями або півкільцями. Помідори нарізаємо шматочками, прибравши зайву рідину, якщо потрібно.
Попередньо відварені і охолоджені яйця нарізаємо на четвертинки.
Бекон нарізаємо кубиками і обсмажуємо на сухій сковороді до золотистої скоринки.
Додамо ложку сметани, швидко перемішуємо. Дамо трохи охолонути.
Ще теплий бекон викладаємо на салат, поливаємо заправкою.
Додаємо сухарики (крутони)
Подаємо!

Категорія: Салати з овочів | Додав: svit4u
Переглядів: 9 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar