Головна » Файли » Салати » Салати з овочів

Салат зі шпинатом і дайконом
30.11.2017, 20:23
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
Європейська кухня хв.Легка
Інгредієнти:
Шпинат 200-250 г
Яблуко 1/2 шт.
Дайкон 1/2 шт.
Насіння соняшнику жменя
Хліб 4 скибочки
Сир рокфор 100 г
Заправка для салату за смаком
Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:
Викласти шпинат в салатник.
Яблуко нарізати тонкими скибочками і додати до шпинату.
Дайкон очистити, нарізати кружечками і викласти до решти інгредієнтів.
Посолити, поперчити і полити заправкою для салату, рецепт якої ви знайдете тут. Зверху посипати насінням.
Хліб підсмажити в тостері і викласти на нього сир. Подавати разом з салатом.

Категорія: Салати з овочів | Додав: svit4u
Переглядів: 13 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar