Головна » Файли » Салати » Салати з овочів

Салат з скумбрії і моркви
30.11.2017, 20:06
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
хв.Легка
Інгредієнти:
Перлова крупа 150 г
Морква 2 шт.
Оливкова олія 2 ст. л.
Кмин 3/4 ст. л.
Кориця мелена 1/2 ч. л.
Апельсин 1/2 шт.
нарізана петрушка 2 ст. л.
Філе копченої скумбрії 2 шт.
Крес-салат 100г

Спосіб приготування:
Розігріти духовку до 180 градусів.
Перловку відварити відповідно до інструкції.
Моркву нарізати скибочками і змішати у формі для запікання оливкову олію, кмин, корицю і апельсинову цедру. Запекти в протягом 15 хвилин.
Перемішати апельсиновий сік, оливкову олію, петрушку, моркву і нарізане скибочками філе скумбрії. Додати перловку, перемішати і викласти на блюдо для сервірування. Посипати нарізаним салатом і подавати.

Категорія: Салати з овочів | Додав: svit4u
Переглядів: 21 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar