Головна » Файли » Салати » Салати з овочів

Салат з огірком і фореллю
30.11.2017, 20:02
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
хв.Легка
Інгредієнти:
Огірок середній 2 шт.
Форель копчена 120 г
Цибуля зелена кілька пір'їн
Червона смородина жменя
Перець за смаком
Олія оливкова 2 ст. л.

Спосіб приготування:
Огірок очистити і нарізати довгими тонкими скибочками, уникаючи центральної частини з насінням.
Форель нарізати невеликими скибочками. Зелену цибулю дрібно нарубати.
Викласти нарізані огірки і форель на тарілку, посипати нарізаною цибулею і червоною смородиною.
Поперчити, скропити оливковою олією і подавати.

Категорія: Салати з овочів | Додав: svit4u
Переглядів: 11 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar