Головна » Файли » Салати » Салати з овочів

Салат Пантеска
04.09.2017, 10:59
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
італійська кухня60 хв.Легка
Складові
картопля 300 г
половина червоної цибулини
маленькі помідори сорту "даттеріні" або "Пакіно" 150 г (Якщо у вас їх немає, то можна використовувати звичайні помідори-чері)
каперси (можна замінити зеленими оливками) 10 г
сушений орегано
сіль
перець
оливкова олія
маслини без кісточки
свіжий базилік
трохи винного червоного оцту для замочування цибулі (можна використати яблучний)

Приготування
Картоплю відварити "в мундирі" до готовності. Потім остудити, очистити і нарізати великими шматочками.
Цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями, покласти нарізану цибулю в миску і залити холодною водою, додавши туди трохи оцту. Залишити на 30 хвилин, після чого злити рідину.

* Можна також замочити цибулю повністю в оцті, без води. За рецептом оцет винний червоний, його можна замінити яблучним.

Помідори нарізати половинками. Далі змішати всі інгредієнти для салату і заправити за смаком оливковою олією, додати сіль, перець, сушений орегано і подрібнений свіжий базилік. За бажанням можна додати крапельку оцту в салат.
Добре перемішати і подавати до столу.

Категорія: Салати з овочів | Додав: svit4u
Переглядів: 11 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar