Головна » Файли » Салати » Салати з овочів

Диня з пармською шинкою і моцарелою
30.11.2017, 20:13
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
хв.Легка
Інгредієнти:
Диня маленька 2 шт.
Пармська шинка 8 скибочок
Пармезан 70 г
Моцарелла (в маленьких кульках) 100 г
Кедрові горіхи 20 г
Базилік кілька гілочок
Оцет бальзамічний за смаком

Спосіб приготування:
Диню розрізати на 2 частини і видалити насіння. За допомогою спеціальної ложки вирізати з м'якоті невеликі кульки.
Викласти кульки в миску і додати до них кульки моцарелли, попередньо відкинуті на сито.
Скибочки шинки розрізати на 3-4 частини і додати в салатник разом з нарізаним шматочками пармезану.
Все перемішати і викласти приготований салат в половинки дині.
Кедрові горіхи підсмажити на сухій сковороді до рум'яної скоринки.
Посипати салат горіхами, збризнути бальзамічним оцтом і прикрасити базиліком.

Категорія: Салати з овочів | Додав: svit4u
Переглядів: 14 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar