Головна » Файли » Птиця

Каччіаторе
04.09.2017, 11:14
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
італійська кухня60 хв.4 Середня
Складові:

1 курка вагою 1,2 кг
800 г помідорів
1 солодкий червоний перець
1 солодкий жовтий перець
2 середні морквини
1 середня цибулина
5 зубчиків часнику
3/4 склянки білого сухого вина
3/4 склянки курячого бульйону
1 ст. л. винного оцту
1 ч. л. сушеного орегано
пучок зеленого базиліка
оливкова олія
сіль, мелений чорний перець

Приготування:
Очистіть овочі та наріжте кубиками, часник подрібніть. Розріжте курку на порційні шматки, приправте сіллю і перцем. Розігрійте оливкову олію у великій важкій каструлі на середньому вогні. Покладіть шматочки курки в каструлю і обсмажте до золотистого кольору з кожного боку. Перекладіть курку на тарілку і відставте в сторону.

Покладіть в каструлю солодкий перець, моркву, цибулю, часник, додайте сіль і перець і смажте на середньому вогні, поки цибуля не стане м'якою, близько 5 хв.

Влийте вино і готуйте 3 хв. Додайте помідори, базилік і сушений орегано, влийте бульйон і оцет. Поверніть курку в каструлю і доведіть до кипіння. Тушкуйте 30 хв.

Категорія: Птиця | Додав: svit4u | Теги: італійська кухня, цибуля, базилик, солодкий перець, курка, морква, помідор
Переглядів: 5 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar