Головна » Файли » Овочі

Пепероната
05.09.2017, 20:51
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
італійська кухня20 хв.4Легка
Складові:
Перець болгарський 1 кг.
Помідори 500 гр.
Цибуля 1 шт.
Базилік за смаком
Сіль за смаком
Оливкова олія 10 ст.л.

Приготування

Перець очистити і нарізати.
Цибулю очистити, нарізати кільцями і обсмажити на оливковій олії.
Додати помідори, перець і половину базиліка. Готувати 15 хвилин.
Як варіант: через 8-10 хвилин влити в овочі вино і тушкувати, помішуючи, до готовності.
У готову страву додати свіжий базилік.

Категорія: Овочі | Додав: svit4u
Переглядів: 6 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar