Головна » Файли » Овочі

Паста карбонара
26.07.2017, 16:34
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
італійська кухня30 хв.4-5Легка
Складові:
спагетті 200-300 г
бекон 100 г
жовтки 4 шт
вершки (35%) 100 мл
тертий пармезан (грана падано, Джюгас і т.п.) 50 г
часник 1 зубчик
петрушка (тільки листочки, без стебел) 2 гілочки
сіль
мелений перець

Приготування:


Підготувати інгредієнти.
Бекон нарізати тонкою соломкою або маленькими кубиками.
Часник очистити і дрібно порубати.
Зелень вимити, обсушити і дрібно порубати.
У глибокій сковороді або сотейнику обсмажити, на середньому вогні, бекон, близько 2 хвилин, щоб тільки витопити жир.
Додати часник і обсмажити ще 2 хвилини.
Покласти петрушку, трохи поперчити свіжомеленим перцем, перемішати і зняти сотейник з вогню.
У мисці з'єднати: яєчні жовтки, вершки, тертий пармезан, сіль і перець.
Добре перемішати вершковий соус (збивати не потрібно).
Спагеті відварити у великій кількості киплячої підсоленої води до стану аль денте (з моменту закипання варити на 1 хвилину менше, ніж вказано на упаковці).
Відкинути спагетті на друшляк, з'єднати з обсмаженою беконом і перемішати.
Додати до спагетті вершковий соус.
І швидко перемішати пасту з соусом (від спека пасти, жовтки в соусі дійдуть до готовності).
Зняти сотейник з пастою з вогню і відразу подавати до столу.
При подачі посипати спагетті карбонара зеленню петрушки і тертим пармезаном.

Категорія: Овочі | Додав: svit4u | Теги: італійська кухня, Паста Карбонара, паста, бекон, пармезан
Переглядів: 8 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar