Головна » Файли » Напої

Глінтвейн з апельсином
30.11.2017, 20:43
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
Німецька кухня45 хв.Легка
Складові:
Вино червоне сухе 1 пляшка
Вода 300 мл
Цукор коричневий 50 г
Апельсин 1 шт.
Гвоздика 2 шт.
Кориця 3 палички
Кардамон 3 стручка
Імбир в порошку 1/2 ч. л.

Спосіб приготування:
Висипати в каструлю цукор і залити водою. Варити на повільному вогні до повного розчинення цукру.
Додати всі прянощі і варити ще 10-15 хвилин. Потім прибрати з плити і дати сиропу настоятися протягом 10 хвилин.
Процідити сироп і вилити його назад в каструлю. Додати вино і варити на повільному вогні 10 хвилин. Додати нарізаний кружальцями апельсин і готувати ще 10 хвилин.

Категорія: Напої | Додав: svit4u | Теги: Нові рецепти, Домашні рецепти, Смачні рецепти, напої, Кулінарні рецепти, Прості рецепти
Переглядів: 12 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar