Головна » Файли » М'ясо

Особуко з гремолатою
14.09.2017, 21:11
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
італійська кухня хв.4Легка
Складові:
Оливкова олія 2 столові ложки
Цибуля ріпчаста 1 головка
Часник 3 зубчики
Телятина з мозковою кісткою 1 кг
Пшеничне борошно 2 столові ложки
Біле сухе вино 250 мл
Консервовані помідори 400 г
Рубана петрушка 2 столові ложки
Курячий бульйон 250 мл
Лимонна цедра 2 чайні ложки

Приготування:
Розігрійте 1 столову ложку олії в каструлі. Додайте дрібно нарізану цибулю і готуйте на середньому вогні до м'якості і золотистого кольору. Додайте 1 подрібнений зубчик часнику і готуйте хвилину. Вийміть.
Розігрійте олію, що залишилася і обсмажте телятину з кісткою, потім вийміть з каструлі. Перекладіть цибулю назад і додайте борошно. Обсмажте 30 секунд і зніміть з вогню. Повільно вмішайте помідори, вино і бульйон. Добре перемішайте і поверніть телятину в каструлю.
Поверніть на вогонь і доведіть до кипіння, помішуючи. Накрийте, зменшіть вогонь до маленького, щоб злегка кипіло і тушкуйте 2,5 години або до дуже м'якого стану м'яса, поки воно не буде легко відділятися від кістки.
Щоб зробити гремолату, змішайте петрушку, цедру лимона і подрібнений часник. Коли Телятина буде готова, полийте приправою м'ясо і подавайте з рисом.

Категорія: М'ясо | Додав: svit4u
Переглядів: 8 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar