Головна » Файли » М'ясо

Чанахи
06.09.2017, 14:18
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
грузинська кухня150 хв.6Легка
Складові:
600-700 г баранини на кісточці
100 г курдючного сала
2 склянки м'ясного бульйону
6 картоплин середнього розміру
3 цибулини середнього розміру
4 маленьких баклажана
4 великих помідора
7 зубчиків часнику
по 1 невеликому пучку петрушки і кінзи
3 ст. л.томатноъ пасти
2 лаврові листки
сіль, мелений чорний перець

Приготування:

Баранину нарізати великими шматками, очищені картоплю і цибулю - великими кубиками.
Помідори розрізати на четвертинки, очищені часникові зубчики - на половинки. Крупно порубати зелень.
Баклажани надрізати до середини, посолити і вкласти всередину зелень. Дрібно нарізати курдючное сало.
У жароміцну посудину викласти м'ясо, зверху - овочі, додавши часник, перець, сіль і лавровий лист. Зверху покласти дрібно нарізане курдючне сало.
Бульйон (воду) довести до кипіння, розчинити в ньому томатну пасту і залити цією сумішшю м'ясо з овочами.
Щільно закрити посудину кришкою і поставити в нагріту до 180 ° С духовку на 1 год 40 хв. Подавати зі свіжою зеленню.

Категорія: М'ясо | Додав: svit4u | Теги: грузинська кухня, баклажани, часник, ЧАНАХИ, баранина, помидори, картопля
Переглядів: 9 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar