Головна » Файли » Консервація » Фруктова консервація

Варення з апельсинів в мультиварці
05.09.2017, 12:23
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
хв.20Легка
Складові:
Апельсини - 1 кілограм
Цукор - 1 стакан
Вода - 250 мілілітрів
Лимонна кислота - за смаком (на кінчику чайної ложки)

Приготування:

Для початку, очистіть апельсини. Багато хто готує варення половинками дольок разом з шкіркою, я особисто очищаю повністю апельсини і роблю варення з м'якоті (щоб кірки не пускали гіркоту).
Нарізаємо плоди невеликими шматочками.
Засипаємо апельсини цукром і залишаємо на півгодини. За цей час вони просочаться гарненько сиропом і пустять сік. Перед тим, як їх відправити в чашу, гарненько переміщайте. Після виставляйте програму "Варка на пару". Після закипання сиропу, відразу ж виключайте мультиварку і даємо варення трохи охолонути. Таку процедуру проробляємо двічі.
Ось і все, даємо трохи охолонути варення і відправляємо його по стерилізованим банкам. Я зазвичай закутую їх і залишаю на добу до повного охолодження, після чого відправляю в комору або льох.

Категорія: Фруктова консервація | Додав: svit4u
Переглядів: 6 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar