Головна » Файли » Овочі

Картопляний гратен під сирно-вершковим соусом
20.07.2017, 19:00
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
європейська кухня75 хв.8Легка
Інгредієнти
Картопля 1000 г
Сир (для соусу) 220 г
Вершки 400 мл
Сир (для присипки) 130 г
Мускатний горіх за смаком
Часник 2 зубчик

Приготування
Вершки нагріваємо і додаємо тертий сир. Коли сир повністю розплавиться, додаємо мускатний горіх і роздавлений часник. Картоплю нарізаємо тонкими слайсами і викладаємо у форму для запікання. Заливаємо сирним соусом картоплю, чергуючи шари картоплі і шари соусу. Розміщуємо форму в розігріту до 180 С духовку. Запікаємо гратен протягом 60 хвилин. За 5 хвилин до закінчення приготування дістаємо гратен з духовки, присипаємо тертим сиром і доводимо до готовності.

Категорія: Овочі | Додав: svit4u | Теги: картопля, гратен
Переглядів: 11 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar