Головна » Файли » Бутерброди, Закуски

Лимони, фаршировані сьомгою
30.11.2017, 20:36
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
Європейська кухня30 хв.Легка
Складові:
Лимон 2 шт.
Огірок середній 1 шт.
Сьомга 50 г
Вершковий сир 2 ст. л.
Кріп кілька гілочок
Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:
У лимона зрізати верхівку. За допомогою ложки і ножа акуратно відокремити м'якоть лимона від шкірки. Зберегти 1 ст. ложку лимонного соку, який знадобиться для начинки.
Нарізати огірок дрібними кубиками і викласти його в миску. Додати дрібно нарізану сьомгу.
Полити начинку лимонним соком, додати нарізаний кріп і вершковий сир. Посолити, поперчити і перемішати.
Нафарширувати лимони начинкою і охолодити блюдо перед подачею.

Категорія: Бутерброди, Закуски | Додав: svit4u | Теги: Нові рецепти, Домашні рецепти, Смачні рецепти, Кулінарні рецепти, Прості рецепти, закуски, Вершковий сир, Закуска, сьомга, Європейська кухня
Переглядів: 10 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar