Головна » Файли » Бутерброди, Закуски

Чорізо в сидрі
05.09.2017, 21:26
КухняЧас приготуванняКількість порційСкладність приготування
іспанська кухня15 хв.3Легка
Складові:
400 грам домашньої ковбаси чорізо (або магазинної не сушеної чорізо)
3 ст.л. оливкової олії
200 мл сухого сидру

Приготування:
Чорізо порізати на шматки довжиною 1,5 - 2 см. Підрум'янити на оливковій олії з двох сторін. Влити сидр, зменшити вогонь до мінімуму і майже повністю випарувати рідину. Подавати чорізо в сидрі одразу ж з білим пухким хлібом.

Категорія: Бутерброди, Закуски | Додав: svit4u | Теги: іспанська кухня, Тапас, чорізо, Сидр
Переглядів: 5 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar